havemøbler
 
  Forside Hængekøjer Mexicanske tæpper Bestilling      


De store smidige bomuldsnet hængekøjer har den bedste komfort, og er mest behagelig at ligge i.
Jo størrer hængekøjen er, jo mageligere er den at ligge i.

  

 

Den helt rigtige mexicanske hængekøje er fremstillet på Yucantan-halvøen i Mexico. De er eftertragtede over hele verden, både fordi de fleste synes , at de er verdens bedste hængekøjer, og så fordi de er smidigt håndvævet.

Spændende farvekombinationer Faktisk tager det en mexicaner 1-2 uger at fremstille blot en enkelt hængekøje, da der er anvendt en meget fin bomuldstråd, og håndvævning tager tid, men så er smidigheden og komforten også i top, og det er netop det der har gjort hængekøjen så populær. Den fint håndvævede kvalitet gør det muligt at ligge mageligt i hængekøjen.

Børn er vilde med de store mexicanske hængekøjer
Hængekøjen er også et herligt legetøj for børn der elsker at tumle, gynge og gemme sig i hængekøjen. Den mexicanske familiehængekøje er så stor, at der da sagtens kan være flere i den på een gang i hjemmet, have, på ferie og i institutionen.

En tur i hængekøjen er ikke bare nydelse for nogle, men det styrker også balanceevnerne. Derfor bruges den også i mange institutioner som led i træning af balanceevner og motorik.

Den mexicanske hængekøje kan købes her på hjemmesiden eller ring på telefon 33 31 29 27.

Familie hængekøjeDe store smidige bomuldsnet hængekøjer har den bedste komfort, og er mest behagelig at ligge i.
Jo størrer hængekøjen er, jo mageligere er den at ligge i.


Hængekøjerne fås i mange farvekombinationer og den klassiske naturhvide. Hængekøjen er pragtfuld til haven, et rigtigt slap af møbel, hvorfra haven kan nydes i fulde drag. Hængekøjen indbyder til en god lur og stedet for avislæsning. Børn elsker at lege og gemme sig i hængekøjen. Netop denne typer hængekøje er blevet fremstillet i Mexico gennem århundreder, og mexicanerene ved præcis hvordan en hængekøje skal væves, da den for mange er seng om natten og stol om dagen.

Bomuldsnet hængekøje til velbehag på mange måderHåndvævet møbel er blevet verdens kendt
Den mexicanske hængekøje er håndvævet på Yucatan-halvøen i Mexico. Primært i landsbyerne omkring Merida, hvor hængekøjerne er det fornemste møbel at fremstille. Netop denne type net hængekøje uden knuder, er blevet eftertragt over hele verdenen. Væveteknikken hedder sprang, og er kendt fra vikingetiden, men er næsten gået i glemmebogen i Danmark.

Balancen trænes1-2 uger for at håndvæve en hængekøje
Hængekøjerne er håndvævet og det tager 1 - 2 uger at væve en enkelt hængekøje, og der er brugt ca. 5 km tråd. Smidigheden og komforten i køjen har gjort den populær, og den fint håndvævede kvalitet gør det muligt at ligge mageligt i hængekøjen.

Store hængekøjer er smidigst Store hængekøjer er smidigst
Hængekøjen er bred og smidig, da den former sig efter den vægt der kommer i hængekøjen. Jo størrer hængekøjen er, jo mageligere er den at ligge i. Hængekøjen er lige så bred som den er lang, og det er muligt at ligge på tværs, på langs og diagonalt. Og så er det endda også et herligt legetøj for børn, der elsker at tumle, gynge og gemme sig i hængekøjen. Mens voksne nyder at slappe af midt i køjen.
Hængekøjen er så stor, at der kan være flere i den på én gang.

MexicanskMexicansk farvemix
Hængekøjerne findes i mange farve kombinationer og den klassiske naturhvide farve. Hængekøjen er fremstillet af en fin bomuldstråd. Hængekøjen er et stort bomuldsnet, der er snoet ind i hinanden uden knuder. Det giver en meget fleksibel hængekøje.

Hus have og boligindretningHængekøje til hus, have og unik boligindretning
Hængekøjen er et alternativ møbel til spændende boligindretning, og er et pragtfuld havemøbel, der hurtigt få sin unikke plads i haven.

Hængekøjer i DanmarkHængekøje forhandler i Danmark
Hængekøjerne kan bestilles her på hjemmesiden, og fremsendes via Post Danmark pr. efterkrav, eller vedlagt girokort til institutioner. Leveringstiden er 2-3 dage.
Køb en hængekøje

 

Yderligere information, kontakt venligst:

Hængekøje Marked Tropical
Kaj Ellegaard
Dannebrogsgade 35, 1
1660 København V
Danmark


www

Telefon:
Telefon:
Telefax:

E-mail:

 

www.hamacas.dk

33 31 29 27
59 27 53 05
33 31 27 01

tropical@sol.dk

 

 

 
  Forside Hængekøjer Mexicanske tæpper Bestilling      
 
Hængekøje Marked Tropical - De ægte og originale mexicanske hængekøjer